A Hadadi Református Egyház honlapja

Látogasson meg egy tövisháti falut Szatmár- és Szilágy megye határán. Támogassa az új templom építését.

Egyetemes imahét

Végetért a 2012-es imahét. Hála Istennek az időjárás sem volt olyan szélsőséges, mint amilyentől féltünk. Minden este szép számmal gyűltünk össze. Pénteken voltunk a legtöbben, kb. 180-an. Az ifjúság két este énekkel szolgált, a többi estéken pedig szavalatok hangzottak el. A konfirmandusok minden este elmondtak egy-egy verset, utána pedig, aki elhozta kedvenc költeményét, mely őt megérintette, alkalma nyílt elolvasni a gyülekezet közösségében.

Áldott alkalmak voltak az együtt imádkozásra, hitünk erősítésére.

Felnőtt bibliaóra

Minden télen működik a felnőtt bibliaóra. A 2012-es év témája a Jakab levele. E levél köré gyűlünk össze keddenként 6 órától, imádkozunk a betegekért és egy teával, süteménnyel vendégeljük meg egymást.

Ifjúsági bibliaóra

Sok év szünet után újraindult az ifjúsági bibliaóra a hadadi református egyházban. 13-14 résztvevővel pénteken délutánonként összegyűlünk és elbeszélgetünk egy általuk kiválasztott témáról, valamint kicsit játszunk-szórakozunk.

Bibliaismereti vetélkedő volt a Degenfeld kastélyban: három hadadi csapat, két dobogós hely.

dscn1415.jpg

A II. helyezést elért csapat

dscn1431.jpg

A III. helyezést elért csapat

dscn1418.jpg

Dícséretben részesültek

A hadadi Degenfeld Központ adott helyett a 2011. évi Nagykárolyi Egyházmegyei Bibliaismereti vetélkedőnek. A Nagykárolyi Református Egyházmegye 5. éve szervezi meg ezt a vetélkedőt 3 korosztály számára: legkisebbek az 1-4 osztályból, a nagyok az 5-8 osztályból, míg az ifjúsági csapatok a 9-12 osztályban tanuló református gyerekek közül érkeztek.

A verseny témája a kicsik számára a Bírák könyvéből kiválasztott történetek voltak. Az 5-8. osztályosoknak Péter, mint tanítvány és Péter, mint apostol témakörből kellett tanulniuk. Az ifjúsági csapatok számára pedig János evangéliumából voltak kérdések.

Vakációs bibliahét 

2011-ben először megszerveztük a KOEN alapítvány anyagának segítségével a vakációs bibliahetet. Nagy volt rá az érdeklődés. Július hónap végén volt hétfőtől péntekig. Minden nap több, mint húsz gyerek vett részt a programokon, a szülők, nagyszülők pedig süteményekkel, üdítővel kedveskedtek nekünk, biztosítva minden nap a tízórait.

wesselenyi_kastely_es_egyebek_325.jpg

Az istentiszteleti külső terem a gyerekekkel.

wesselenyi_kastely_es_egyebek_326.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 9
Heti: 26
Havi: 392
Össz.: 59 266

Látogatottság növelés
Oldal: Események
A Hadadi Református Egyház honlapja - © 2008 - 2020 - hadadiegyhaz.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »